Vacatures

Op deze pagina kan u openstaande vacatures raadplegen.

Vacature bestuurslid NAAV-LL

Bestuur

Het bestuur bestaat momenteel uit zes leden en is op zoek naar een extra Nederlands bestuurslid als ondersteuning voor dagelijkse werking en de organisatie van het jaarlijks symposium.

Functieomschrijving en taken

Als bestuurslid denk en beslis je mee over het onderwerp en de inhoud van het jaarlijks symposium. Je stelt mogelijks één of meerdere sprekers voor en nodigt die uit voor het geven van een voordracht. Je woont het jaarlijks symposium bij en helpt mee aan de praktische organisatie ervan. Je neemt jaarlijks deel aan een 5-tal bestuursvergaderingen (1 vergadering in Breda; overige vergaderingen online). Er is tevens jaarlijks 1 sociale activiteit met het bestuur.

Tijdsbesteding

De tijd nodig voor het bijwonen van de vergaderingen, het uitvoeren van de praktische taken ter voorbereiding van het symposium en het symposium zelf, schatten we in op maximaal 40 uur.

De functie is op vrijwillige basis. Er wordt wel een onkostenvergoeding voorzien (bijvoorbeeld reiskosten).

Ben je geïnteresseerd in een functie als bestuurslid van NAAV-LL of heb je nog verdere vragen, neem dan contact op via bestuur@naav-ll.nl of met de voorzitter Peter Hoos (peter.hoos@unilever.com), penningmeester Monique de Nijs (monique.denijs@wur.nl) of secretaris Siegrid De Baere (siegrid.debaere@ugent.be).